Code oranje (update vanaf 14/10)

Beste leden en ouders,

Vanaf 14 oktober 2020 gaat code oranje van start voor het jeugdwerk. De leden mogen nog steeds naar de scouts komen met de voorwaarden en regels te respecteren. In code oranje verandert het volgende:

Bij +12 wordt een onderscheid gemaakt tussen binnen- en buitenactiviteiten. Bij binnenactiviteiten mag de bubbel in geventileerde ruimte maximaal 20 deelnemers bevatten en is het dragen van MONDMASKERS VERPLICHT! De afstandsregel van 1,5m is niet vereist, maar fysiek contact moet worden vermeden. Bij overnachtingen mag het mondmasker ’s nachts uit, maar moeten bedden of matjes op 1,5 meter afstand van elkaar, in een goed verluchte ruimte.

Buiten kunnen dit 50 personen zijn. Wie tijdens de activiteit combineert tussen binnen en buiten, gaat uit van het principe binnenactiviteit (= max. 20 deelnemers).

Bij -12 kan zowel binnen als buiten de bubbel uit maximaal 50 personen bestaan.

Wij gaan nog steeds zoveel mogelijk onze activiteiten buiten laten doorgaan. Indien we een vergadering binnen zullen doorbrengen, zullen we u daarvan op de hoogte brengen. Dit zal dan ook op de site komen te staan.

Bekijk zeker de voorwaarden om naar de scouts te komen, deze vindt u in de volgende link met al de informatie omtrent code oranje: https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/corona/code-oranje-update-vanaf-1410

Tot zondag!

De leiding