Startdag Scoutsjaar 2020-2021

Beste leden en ouders,

Wij geven jullie even nog wat extra informatie over de komende startdag 20/09. Elke tak vormt een bubbel van max. 50 personen inclusief leiding. De leden zijn welkom vanaf 13u45 – 14u00. We vragen jullie bij het toekomen, aan te schuiven aan het wandelpad van de parking oprit (zie plan). Daar zal een leider u teken geven om door te lopen. Indien u met de auto komt, vragen we u om zich te parkeren op de parking van de Delhaize en te voet verder te gaan.
Van de ouders wordt verwacht een mondmasker te dragen. De namen van de leden worden genoteerd bij het aankomen bij de tak, daar kan u nog eventuele vragen stellen aan de takleider.
Bij het ophalen van de leden gaan we met hetzelfde systeem werken. Het ophalen is vanaf 17u00. We kunnen jammer genoeg dit jaar geen kleine receptie na de vergadering geven, maar hopen toch op een korte kennismaking bij het brengen en ophalen van de leden.
Momenteel hebben velen zich al ingeschreven, de inschrijvingen lopen nog tot de 27ste september! Voor de nieuwe leden kunnen we de inschrijving daarna pas bevestigen.
Vergeet zeker niet de voorwaarden na te kijken om deel te nemen: https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/corona/code-geel
Als er nog vragen zijn, horen we ze graag op scouts.brigands@gmail.com
Tot zondag!

scoutsgroet
De leiding